© 2017 by Gazpatxo FestCultura

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

Teatre infantil

De paper - Dins la panxa del llop

Companyia: De paper
Durada: 45 minuts
Idioma: Valencià
Espai: Tancat
Gènere: Titelles de paper
Públic: Tots els públics. Infantil (1 a 6 anys)


Descripció
És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d’algun company de fatigues.
Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música.
Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il•lustrat amb teatre d’ombres, teatrins de paper i titelles de cartró. Obriu bé els ulls i pareu les orelles!

La troube Malabó - Abracadabra

Companyia: La Troupe Malabó
Durada: 55 minuts
Procedència: Castelló
Idioma: Cast./Val.
Espai: Indiferent
Gènere: Màgia i Clown
Públic: Tots els públics


Descripció
JER TRUDIS (una mister maga russa amb molt carisma) i REBECO (un alumne amb possibilitats), ens mostren les seues “màgiques” habilitats, embolicades en la diversió dels pallassos. Mocadors que apareixen i desapareixen pels llocs menys esperats, objectes que viatgen en l’espai i en el temps, uns altres que canvien de color o que son traspassats sense patir cap canvi. Un espectacle d’humor amb la participació del públic.

La Troupe Malabó - Este es mi reino
La Troupe Malabó - Les maletes de Mi-Mi

Companyia: La Troupe Malabó
Durada: 50 minuts
Procedència: Castelló
Idioma: Cast./Val.
Espai: Tancat
Gènere: Multidisciplinari
Públic: Primera infància (1 a 6 anys)


Descripció
MI-MI i DO-RÉ, són dos simpàtiques i tendres ovelles que ens mostren el seu món oníric a través de les seues maletes: titelles, música, histories i molta màgia. Una obra per als sentits, on la música marcarà un camí de tendresa i poesia.

La Trouble de Malabó - Sopa de Magos

Companyia: La Troupe Malabó
Durada: 60 minuts
Procedència: Castelló
Idioma: Cast./Val.
Espai: Tancat
Gènere: Comèdia, màgia.
Públic: Tots els públics


Descripció
Un espectacle de màgia i pallassos a parts iguals, el mag Rebeco i el mestre Comino. El excèntric mag Rebeco intentarà conduïr un espectacle de màgia en tota regla, però són pallassos i tot no podia eixir bé; en el seu intent hi haurà apareixements i desapareixements, cordes que suren, l’ajudant levitarà, plumers que canvien de color, mocadors que desapareixen i fins i tot, un fantàstic dibuix parlant i com no, un impresionant número de mentalisme. Un espectacle
global i espectacular per a tots, també per als xiquets i xiquetes, però on els majors seran els més sorpresos. Un show tendre i sorprenent on podrem gaudir de ser xiquets i deixar-nos sorprendre pels efectes màgics i els gags.

Cresol Creacions - Com el día i la nit

Companyia: Cresol Creacions
Durada: 40 minuts
Procedència: Sueca (València)
Idioma: Valencià
Espai: Indiferent
Gènere: Titelles
Públic: Infantil (1 a 6 anys)


Descripció
El sol i la lluna viuen una història d’amor a primer cop de vista, que no podrà ser possible. Però amb la música i amb l’ajuda dels seus amics i amigues trobaran una solució. Una història divertida on els més menuts riuran i deixaran volar la seua imaginació.

Compañía: La Troupe Malabó
Duración: 60 minutos
Procedencia: Castellón
Idioma: Castellano
Espacio: Cerrado
Género: Multidisciplinario
Público: Primaria (7 a 12 años)


Descripció
¿Serán dos reyes? ¿o dos bufones? No! ¡son dos payasos viajando entre clásicos de la literatura española!
Nos contarán su particular visión del QUIJOTE y EL LAZARILLO DE TORMES y LA VIDA ES SUEÑO.
Un viaje imaginario por la literatura del siglo de oro del teatro español. Un viaje de dos patanes muy capaces.Entre tanto libro se cruzarán con el circo y la magia más actual, un viaje donde el aprender no estará reñido con la risa y la diversión. Un espectáculo pedagógico y tierno, literario y loco, sobre todo divertido.