© 2017 by Gazpatxo FestCultura

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

Teatre adults

La carta

Detalls tècnics
Companyia: L’Últim Toc Teatre & Malatesta
Durada: 65 minuts
Procedència: Sueca i Algemesí (València)
Idioma: Valencià
Espai: Tancat
Gènere: Drama. Històric.
Públic: Adult
4 actors i 1 tècnic

DescripcióDescripció
Arrel d’una carta manuscrita autèntica escrita per un condemnat poques hores abans de morir afusellat naix aquest relat colpidor i real que busca reflexionar sobre un tema que, 80 anys després, encara no ha estat superat socialment. Amb la Memòria Històrica com a eix transversal aquesta obra parla de la vida d’una família valenciana des de la proclamació de la Segona República fins l’any 1941 amb els primers anys de la dictadura del general Franco. Amb moltes referències a l’actualitat, l’espectador podrà comprovar i
recordar com es van viure aquells anys que començaren amb llum però que acabaren dins la foscor del franquisme.
Amb l’anterior obra ‘La dona de negre’, la companyia L’Últim Toc Teatre va recollir nombrosos guardons allà on van participar:
4 Premis a la Millor Obra
4 Premis al Millor Actor
3 Premis a la Millor Escenografia
3 Premis a la Millor Direcció
2 Premis al Millor ús del Valencià
Ara arriben amb aquesta coproducció que per la seua temàtica podríem considerar una peça de teatre necessari, en la que ens faran gaudir a tothom.

Trío Faraona

Detalls tècnics
Companyia: Aiguamar Teatre
Durada: 95 minuts
Procedència: Gandia (València)
Idioma: Valencià
Espai: Tancat
Gènere: Comèdia
Públic: Adult
3 actors i 1 tècnic

Descripció
El Trio Faraona és un suposat grup d’animadors socioculturals que es dediquen a events familiars i socials (bodes, batejos, comunions...). Però, ara, han decidit anar més lluny i han montat tot un espectacle teatral.
A diferència d’altres animadors, el Trio Faraona es dedica especialment a criticar. Quan van a una boda, critiquen als nuvis; quan van a un acte faller, critiquen als fallers, etc.

S’han especialitzat tant en l’art de posar a caldo a qui siga, que han arribat a confeccionar un llistat de Crítiques Faraòniques.
Amb aquest tercer treball original, Aiguamar teatre presenta un producte genuí, que la consolida com una companyia madura, amb l’humor que ja la caracteritza. Escrita per Mariano Lloret, dramaturg da la companyia, que va obtindre el premi SGAE de teatre infantil, aquesta obra ja ha recollit nombrosos guardons.

La troupe Malabó  (Cara B)

Detalls tècnics

Companyia: La Troupe Malabó

Durada: 50 minuts

Procedència: Castelló

Idioma: Cast./Val.

Espai: Tancat

Gènere: Comèdia

Públic: Adult

Descripció

“Cara B” és una història casual, una inesperada obra en la que Marisa, la netejadora del teatre i Albert, el tècnic, son sorpresos en les seues feines quotidianes per un públic que espera impacient un espectacle.
Marisa la netejadora amb dots d’actriu de revista veu l’oportunitat
per a complir el seu somni, i Albert és conduït per la seua trepidant
personalitat; d’ahí naix un espectacle imprevist e imprevisible, amb la col•laboració d’Artur, un aprendiu de tècnic molt particular.