© 2017 by Gazpatxo FestCultura

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

Tallers i altres

Space Suite (Taller de Jocs)

Espectacle


Durada: 120 minuts
Espai: Obert
Gènere: Jocs, tallers
Públic: Tots els públics


Descripció
Space Suite és una instal•lació amb un espai de jocs lúdics pensats per a desenvolupar les habilitats i la creativitat dels xiquets i xiquetes: una gran varietat de jocs tradicionals, jocs d’equilibris, yenga gegant, jocs de punteria, quatre en ratlla gegant, joc de les txapes, joc de pesca, etc. A més a més inclou taller de malabars i taller de maquillatge amb monitors. Un espai pensat per a jugar en família i amb amics; un espai per a jugar totes i tots a tot.

Taller de Circ

Espectacle


Companyia: La Troupe Malabo
Durada: 120 minuts
Espai: Obert
Gènere: Taller
Públic: Tots els públics


Descripció
Un espectacle de circ totalment interactiu on els més menuts es
convertiran en uns instants en autèntics malabaristes. Tres monitors els ensenyaran a fer funcionar el ‘diávolo’, a mantindre’s en peu sobre xanques, a girar els plats xinesos, a mantindre en l’aire els bastons màgics o fins i tot, caminar per un cable d’equilibris.
Tot açò en un espai circular de 10x10m perfectament delimitat i protegit amb espuma de colors, decorat i amb animada música d’ambient.

El Gran Safari

Espectacle


Companyia: La Troupe Malabo
Durada: 60 minuts
Espai: Obert
Gènere: Espectacle itinerant
Públic: Tots els públics


Descripció
Espectacle itinerant d’animació amb personatges i música. Ideal per a cavalcades! Quatre animals xanquers: una girafa, una zebra, un tigre i un lleó; a més d’un grandíssim rinoceront unflable, de 4m x 5m. Tots ells seran conduïts i guiats per una eixelebrada
caçadora de Safari. Es veuran embolicats en divertides situacions amb el públic: ballaran, interactuaran amb els més xicotets, i es faran simpàtics selfis amb totes i tots.

També disposem d’altres tipus de tallers i animació com:


• Contacontes teatrals amb música, titelles i molt interactius.
• Animació Bàsica: maquillatje de cares, globoflexia, jocs i cantajocs.
• Taller Decoració Cos: amb dos monitores i es divideix en tres parts:

1 ª Part. Manualitat amb goma eva.

2 ª Part. Maquillatje
de Cares.

3 ª Part. Tatuages temporals amb un Kit d’aerografia, duren en la pell de 2 a 7 dies, més de 50 plantilles infantils per a elegir.
• Taller de Cupcakes: La durada del taller és de 3 hores. Un monitor disfressat de pastisser que ensenya als xiquets i xiquetes a decorar les madalenes amb fondant. Inclou el material necessari: utensilis, mols de diverses formes, madalenes, fondant, etc...

• Taller ‘Fofuchas’. Inclou transport, material necessari i un animador. La durada del taller és de 3 hores.
• Taller de xapes. El taller es realitza amb una màquina de xapes de metall, es fan el dibuix que més els agrade amb l’ajuda del monitor. La durada màxima és de 3 hores.

I TAMBÉ TENIM GRAN VARIETAT DE CASTELLS UNFLABLES (MITJANS, GRANS I SUPER GRANS) PER A ARREDONIR LA FESTA PER A TOTS ELS XIQUETS I LES XIQUETES!!!