top of page

Las Bajas Pasiones presenta 'Te lo contaría'

Després de dos àlbums a l'esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), el grup prepara un nou disc que veurà la llum a la tardor, però abans, ens adelanta un primer single amb videoclip, el pròxim 23 d'abril: 'Te lo contaría'. És l'aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant.


El clip, dirigit pel Jose Pouchucq, narra la història d’un grup d’adolescents: de com viuen la seva diversitat a soles per després trobar en ella l’abraçada col·lectiva, la força i l’empoderament que els allibera. En un moment com l’actual, on la Ley Trans està més activa que mai, Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant hits.


Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup amb aquest nou tema que converteix, sens dubte, qualsevol espai en una pista de ball.


Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l'Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'altres temps que estan per arribar.

64 visualizaciones
bottom of page