La Otra y las locas del co.

“Vaig començar a escriure per necessitat fa uns quants anys, en ocasió d’alguna crisi de

solitud. Em vaig adonar que em servia per guarir-me, i des de llavors vaig anar agafant el costum de netejar les ferides amb música (...) “

Així es presentava aquesta cantautora de

Madrid donant a conèixer el reeixit crowdfunding amb el que va finançar a la fi de 2014 “Pa’fuera i pa’dentro”, el seu primer disc, gravat en mode activista, amb pocs mitjans i molta il·lusió. Al febrer de 2018 va sortir a la llum el seu segon disc “Creciendo”, gravat i produït a El Tercer Studios (Barcelona), i també finançat a través d’un crowdfunding.

Entre tant, crea també una banda composta per dones -Les boges del cor- que des d’agost de 2017 formen part del projecte, combinant concerts amb banda i en format acústic.

Un altre gran esdeveniment durant l’any 2017 va ser la creació d’col·lectiu de dones artistes Art Mühe, en què l’Altra participa activament al costat de més de vint dones de diferents disciplines. Actualment continuen els concerts (acústics, en banda i amb Art Mühe) per tot l’estat, i s’acosta una segona gira acústica latinoaméricana al novembre, desembre i gener (2018-19), aquesta vegada per Uruguai, Argentina i Xile.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2020 by Gazpatxo FestCultura